subota, listopada 1

ljubičasto cvjetna inspiracija - slika

Često mi ideje prelaze sa jednog projekta na drugi (a stan je za to vrijeme u takvom neredu da se već sramim - a inače nisam sramežljiva osoba) pa tako nešto započnem, nešto nadodam na neki projekt, a nešto ipak završim. Inače mrzim kad nešto čeka jer se suši i znam da fen može pomoći, ali nekako više preferiram prirodno sušenje (kao plavi planer si kažem: "za to vrijeme ću nešto drugo napraviti") i upravo zato i imam toliko započetih stvari...ali danas sam ipak nešto završila - svoju drugu sliku za hobby sobu.

I tu sam stvarno bila kreativna, malo akrila u bijeloj i ljubičastoj boji (Mare - i ja volim pruge), malo stencila, malo pečatiranja, malo dekorativnih slova, malo drvenih dekoracija, malo emobossinga - kojeg čak i nisam koristila na pečatu već sam malo umočila kist u watermark, dodala embossing prah po leptirima i kistom odstranila tamo gdje nisam željela da se embossing pojavi. Ajme, stvarno svega i svačega. Ali dok nisam bila zadovoljna, nisam stala. A nazvala sam ju - ljubičasto cvjetna inspiracija.

Broj komentara: 6:

  1. Malo svega,a ispalo divno.Zavidim na hobby sobi????AAaaaa!

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala na komentarima! Hobby soba je u stvari dugotrajni projekt od kojeg za sad imam samo obojan zid :). trenutno skupljam novce za drveni namještaj (radni stol, police, regal) koji ću dati izraditi, da bude onako, baš po mojoj mjeri :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...