četvrtak, studenoga 24

gospođa Bitumen i balerina

Današnja radionica je bila puna smijeha, rada i poznatih lica sa prijašnjih radionica i zaista je prekrasno kad se sve opustimo i uživamo u našim radovima. Tea, kao i obično, dopušta nam da u svakom svom radu izrazimo sebe. Poznavajući mene, znala je da će biti bitumena po svud - pa čak i po mojoj balerini. Naravno da je to uspjela spasiti - terpentinom. Zeznula me u stvari zlatna pasta. Znam stavljati umbru preko decoupage papira, ali nisam znala da ću zlatnom prekriti čak i moju balerinu. Eto, tako je nastala moja spašena balerina. Do skorog čitanja, pozdravlja vas (kako bi rekla Irena) gđa Bitumen.




Broj komentara: 9:

  1. prekrasna je balerina, dobro da je Tea skočila u pomoć :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, što je lepo!
    I baš vam zavidim što imate Teu, ima i kod nas radionica, ali kad sam zavirivala na dva mesta, nešto mi je bilo ...mrtvo, nije me privuklo. Možda bude i boljih, a do tada uživam u vašem stvaralaštvu i učim.
    Balerina ti je savršena!

    OdgovoriIzbriši
  3. jako lijepi radovi i lijep blog,drago mi ja da sam te pronašla

    OdgovoriIzbriši
  4. haha gđa Bitumen joj odlično pristaje i ne sumnjam da je uz Teine sposobnosti, znanje kojim raspolaže i duhovit pristup radu učinila da radionica prođe u smijehu i zadovoljstvu novonaučenom tehnikom...i spasila ti je balerinu! Prekrasan rad!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Ono što se vidi na slikama je super. Kako si ti došla do toga to je tvoja tajna koju čuvaj tj.pamti da možeš ponoviti u nekoj drugoj sličnoj situaciji. Tea je predivna učiteljica i nema toga što se ne može spasiti.

    OdgovoriIzbriši
  6. To što vidim meni izgleda prekrasno!!!Bravo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma sve je prekrsno!Ti nemožeš pogriješiti,ako i pogriješiš,to izgleda da tako mora biti!Neće me biti jedno vrijeme(moram operirati kuk na Šalati).Budi mi vrijedna!

    OdgovoriIzbriši
  8. He he gospođa Bitumen. Šteta što nema video :))
    I meni izgleda prekrasno

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...