nedjelja, studenoga 27

mirisni adventski vijenac

Iako zima kalendarski nije ni počela, dobila sam novo, zimsko ruho mog bloga kojeg je osmislila i dizajnirala moja draga prijateljica Tea. Meni zima i samo blagdansko raspoloženje kreće inače već nakon Svih Svetih, ali ove godine vrijeme kao da leti. Nisam se ni okrenula, a već se pali prva svijeća na adventskom vijencu. Znam da su ove godine popularne boje crna i bijela, ali mene ove godine te boje, pogotovo crna, uopće ne inspiriraju. Nisam ni stigla pogledati što se trenutno radi za Božić sa tim bojama (u stvari nebojama), a već sam se našla u izradi svog, adventskog vijenca. U nedostatku vremena, kao i obično, pribjegla sam jednostavijoj izradi vijenca. Kupila sam slamnati vijenac na kojeg sam naljepila sve što sam našla u jednom zelenom potpuriju, davno kupljenom i netvorenom. Dodala sam samo malo zelenih kuglica od fima, malo cimeta, ukrasila svijeće trakicom  i to je to. Osim samog efektnog izgleda prirode, dobila sam mirisni adventski vijenac. A vi curke, kako izgledaju vaši? Ste ih kupile ili same radile?



Broj komentara: 10:

  1. NOva blog haljinica je predivna, vjenčić miriše do mene.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijep ti je izgled bloga - i ja sam svom dala malo zimskog ugođaja. Lijep ti je i vijenčić i drago mi je da ne pratiš trendove, jer ih ne pratim ni ja. Nisam kupila vjenčić, ali ću se potruditi da ga danas napravim. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. lijep vjenčić
    ja imam prošlogodišnji jer sam ga napravila gotovo na kraju adventa,totalno neklasičan
    ja se nekako volim više potruditi oko aranžmana koji stavljam na božićni stol

    OdgovoriIzbriši
  4. lijep vjenacjako lijepo novo ruho pozzzz

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako lijep vijenčić si napravila. I sve pohvale ne zimski look bloga :))
    Moram priznati da sam ove godine lijena... da nije moje mlađe kćeri koja je donijela adventski vijenac s likovne radionice, ne bi ga imali.
    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan je venac, baš liči na tebe:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa mi se novi izgled bloga, pravi zimski, vijenac je baš dobar, a ja ove godine nemam vijenac, nego adventski svijećnjak, malo promjene :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Jednostavan i lijep. Ja sebi i svojima uvijek radim, ne sjećam se kad sam zadnjeg kupila. A bome ove sam ih godine napravila jedno dvadesetak

    OdgovoriIzbriši
  9. vjenac je savršen. svaka čast na ideji!

    OdgovoriIzbriši
  10. nikad se ne bi ovog sjetila :) palo mi je na pamet iskoristit neke sitnice iz potpurija ali nikad mi ne bi palo na pamet iskoristit sve i napravit mirisni vjenac :) svaka cast za ideju ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...