petak, prosinca 23

100. post - darivanje iliti giveaway

Dva dana prije Božića i moj 100. post povodom kojeg želim darovati tri najsretnije čitateljice mog bloga. Iako je ovaj blog nastao u namjeri da vam pokažem što radim (i da se hvalim :), ne mogu da vam ne kažem da sam puno naučila od svih! Posebno hvala Tei koja mi je pokazala toliko puno trikova ukrašavanja, ali i svima vama koje ste me oduševljavale svojim postovima i idejama (a time i potakle mene na stvaranje).
Hvala svim mojim prijateljima i obitelji na vjeri u mene. Moj moto ove godine je da sve mogu, kad se odlučim na to!
Hvala, hvala, hvala!
Podijelit ću tri stvari:
1. kičasti broš
2. ukrasnu kutiju
3. nefunkcionalni sat
Kako želim da ovo darivanje bude iznenađenje, slike ću objaviti kad i bude izvlačenje, na sam Božić.

Da bi postala dobitnica jedino trebaš ostaviti komentar na ovaj post - na čemu si zahvalna ove godine?

Broj komentara: 18:

  1. Pošto ove godine nemam prevelikih uspona, ipak sam zahvalna na tome što sam stupila u blogerski svijet i što sam upoznala toliko kreativnih ljudi. Zahvalna sam i na snazi koju sam imala da se borim sa svojim zdravljem kao i na snazi koja mi je pomogla da si spasim godinu na faksu. Ali doći će i bolja vremena..

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam zahvalna na mom poslu i šta sam nakon 2 godine ponovo počela radit u struci :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Upravo danas mi je mjesec dana moga boravka u svijetu kreativnih blogova, vas kreativaca i mojih novih poznanstava ( ako ih tako mogu nazvati, jer sam vas upoznala kroz vaše radove!)
    Zahvalna sam što sam otkrila ovaj svijet kreativnog u sebi i puno toga postigla u samo mjesec dana (nismo ni svjesni što sve možemo dok nam netko ne otvori vrata!!!).Opet se vraćam na zahvale , ali jednostavno moram zahvaliti Sanji što me uvela u svijet bloga i svima vama što komentirate i pogledate moje radove.Zahvalna sam za zdravlje svoje obitelji ,podršku i razumijevanje.Zahvalna sam na svim onim divnim radovima i idejama koje dijelite sa svima nama...
    Joj ,draga moja, ja bih mogla ovako do sutra.Sorry!
    Sretan i veseo Božić!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Cestitam ti na 100.-om postu,pa da nastavis jos 1.000.000.000.000.000.000 puta po 100!
    Zahvalna sam dragom Bogu sto mi je dokazao da mogu! Sretno svima ,divan giveaway!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala ti draga moja na lijepom komentaru, jako mi je drago što sam te upoznala i kroz naša zajednička druženja na kreativnim radionica imala priliku uživati u tvom zaraznom smijehu i odličnim rezultatima koji su samo dokaz da si velika kreativka. Tvoja opčinjenost bitumenom te dodatno umotala u moje srce, ali to već i sama znaš :))))) Sretan Božić Mrs. Umbra!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam na 100. postu kojeg ne bi bilo da nisi bila tako vrijedna što dokazuju i tvoji radovi!
    Vjetar je u leđima i neka ostane još dugo tamo :)))
    Sretan Božić!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke na jubilarnom 100.-tom postu i želim ti još puno dobrih postova vezanih uz tvoj rad,svaka pohvala!!!
    A ove sam godine zahvalna dragome Bogu na predivnoj obitelji koju imam u stvarnome svijetu i prekrasnim prijateljima koje sam stekla u virtualnom:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. molila bih te da mi pošalješ adresu jer si dobila poklon povodom mog 100-tog posta.

      Izbriši
  8. Čestitke prije svega na 100-om postu i na godini prepunoj prekrasnih radova,
    a ja, zahvalna sam zbog malih stvari - zdravlja, mira u kući,
    i naravno zbog druženja sa svima vama,
    pa što čovjeku više treba !!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Sve najljepše čestitke za tvoj 100 post.Sretna sam što sam u vašem svijetu kreativaca,što učim od vas,što mi dajete snagu da nastavim dalje i borim se za sve što sam si postavila pred sebe.Lako je posustati,ali život je vijugava cesta sa mnogo prepraka i treba ih sve proči!Sretna sam što sam tvoja prijateljica i ponosim se time!

    OdgovoriIzbriši
  10. I ja se pridružujem čestitkama za tvoj stoti post!
    Na čemu sam zahvalna?
    Na tome što sam ovu godinu nekako progurala. Počela mi je strašno, ali nekako je dan po dan sve išlo lakše i bolje.
    Nadam se da će i u sljedećoj biti barem tako, ako ne i bolje.
    Sretan ti Božić!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam na 100. postu! Zahvalna sam što sam ovu godinu živa ja i moja obitelj nakon prometne nesreće, zahvalna sam što sam imala i imam drage prijatelje koji su mi pomogli u najtežim trenutcima, a zahvalna sam i Vama blogericama što mi svojim komentarima pomažete da ustrajem u bloganju! Veliki pozdrav i Sretan Božić!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. Srećan Božić tebi i tvojim najdražima!
    Četitam stoti post, od sveg srca!
    Zahvalna sam na mnogim stvarima, zahvalna sam što je moja starija ćerka puno, puno bolje nego ranije, zahvalna sam što je mlađa ćerka tako mudra, zhavalna sam što mi muž puno pomaže i razume me, i posebno sam zahvalna što sam se ove godine naročito zbližila sa mojim dragim blogspot kreativkama i što sam među njima otkrila i tebe:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitam ti na 100 om postu i želim da ih još puuno napišeš. Na čemu sam zahvalna ove godine? Na zdravlju, snazi (ne fizičkoj) i kreativnosti.

    OdgovoriIzbriši
  14. srecan Bozic. Cestitke na stotki. Zahvalna sam sto sam ziva i zdrava danas i medju vama sa puno ideja i puno kreativnih radova, posle svega sto sam prezivela u prolsoj i predprosloj godini. Zavalna sam sto sam danas ovo sto jesam, zahvaljujuci univerzumu i ljudimo oko mene, kao i svim kreativcima, ali i prvenstveno meni na meni, jer beze mene nista, slozieo se. Zahvalna sam sto imam divnu familiju i divne ljudeoko meni. Zahvalna sam svima koji su optimisti i biraju pozitivne misli. Zahvalna sam svakom danu pojedinacno i naravno hvala sto postojis. HVALAAAAAAAA, od srcaaaaaaa!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Sretan Božić!!! Samo ću ukratko, sretna sam što mi je obitelj sretna i zdrava. Jer šta čovjeku više treba? Pusa :)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Želim ti mirne, radosne i blagoslovljene blagdane! Što se tiče zahvalnosti - zahvalna sam na mnogim stvarima: mojoj obitelji, zdravlju, prijateljima i na poslu koji sam dobila za stalno! Juhu-hu! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Sretni blagdani i sve najbolje ti želim, prekrasan Giveaway, ajmee, tako mi je žao što sam ga propustila, ali bilo je gužva posljednjih par dana, uff

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...