ponedjeljak, prosinca 5

broš - bijela rapsodija

Danas sam dobila kritiku na poslu da previše radim, i od kud mi toliki optimizam nakon 10-12 sati rada. E pa moram reći da me drži kreativa jer nakon toliko sati, želim dati dio sebe nečem kreativnom kako bi imala taj osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti u sebi. Ima dana kada želim imati više slobodnog vremena za sebe, ali trenutno si to ne mogu priuštiti jer volim svoj posao i ne mogu otići doma dok sve nisam napravila. I onda još doma napraviti nešto. Ma za mene je to život! Uživam u tome, i neću kukati jer to ne vodi ničemu osim samosažaljenju. Uglavnom, gledajte što sam napravila u samo 30 minuta, novi broš, kičastu bijelu rapsodiju. Nekad je i tih pola sata sasvim dovoljno :)

Broj komentara: 8:

  1. Tako bih i ja voljela jednom imati posao koji volim i pri tome dovoljno energije i svega ostaviti za kod kuće, za kreativnost i obitelj.. Želje se ipak ipunjavaju ako ih se dovoljno želi i ide za njima, zar ne?
    Broš je predobar! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan je broš i super paše uz traper ! I slažem se za slobodno vrijeme. Ponekad je potrebno zaista malo a da se nešto napravi, i odmah smo zadovoljniji.
    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasan! Birno da si ti nama zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravo tako! Nažalost, malo nas je koji radimo posao koji voliš!To je čista sreća. Još kada čovjek pronađe barem djelić kreativnog u životu osjeća se ponosno i ispunjeno.I lijepo si rekla:TO JE ŽIVOT!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. ja sam zadovoljna ovim sto vidim..bas je krasan..pozdrav..

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan, kao i svi do sada, svaki ima ono svoje nešto :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Savršena kombinacija bijelog i crvenog!
    Sviđa mi se :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivan ti je ovaj crveno bijeli brošić!!!!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...