subota, prosinca 10

kutija od gaze

Druga današnja radionica je bila ukrašavanje kutije za nakit na podlozi od gaze. Moram priznati da gaza inače nije moj favorit, ali to stvarno dobro izgleda! Dakle, podloga od gaze koja je zaljepljena deco festigerom, na nju sam nanjela ivory akrilnu boju i sve to patinirala, ali sa smeđom bojom (pokušala sam nanjeti tekući bitumen, ali ga je gaza jednostavno upila kako je ona htjela, a ne ja - možda je to razlog zašto mi gaza nije toliko draga?). Uzorak jedne nježne barokne šablone dobiven strukturnom pastom, dodatno obojan smeđom bojom i začinjen wax pastom koja daje samo odsjaj ukoliko je gledate pod nekim kutem (za mene su one novost jer nisam dosad radila sa njima). Poklopac je još ukrašen jednim staklenim kamenčićem ispod kojeg je stavljena salveta, i obrubljen trakicom koja je ukrašena papirnatim cvijetom i zlatnom kuglicom. Kreativne kutije drugih kreativki pogledajte kod Tee.



Broj komentara: 7:

  1. Ovo ti je odlično ispalo, u pravu si da gaza baš nije dobra podloga za bitumen, ja sam radila i nije baš idealno riješenje, ali ti si se jako dobro snašla :)))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična tekstura, baš mi se sviđa, morati ću probati nešto slično. Ne kuži se da se bitumen oteo kontroli :) baš je dobra ovako!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jednostavno,SAVRŠENO!!! Nisam nikada radila sa gazom , ali kada ovo vidim jednom će sigurno probati.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobro izgleda, ali ni meni gaza baš nije favorit..

    OdgovoriIzbriši
  5. Izgleda savršeno, svaka čast

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...