nedjelja, prosinca 4

prigodna božićna kutija

Stvarno mi je vrijeme da počnem raditi poklone za Božić. Kao svaki klasični kampanjac, sve stvari radim u zadnji čas. I svake godine mantram jedno te isto: Pripremi se na vrijeme!!! Ponavljanje je majka mudrosti pa možda se dogodine nešto i promijeni jer ove sigurno neće. Možda je nekome ovo vrijeme do Božića sasvim dovoljno za izradu kreativnih poklona, ali uz stalni posao, ta misija mi se čini nemoguća.  Vjerujem u sebe, znam da ću uspjeti. Tako sam danas krenula sa jednom kutijicom na koju sam stavila prigodnu božićnu salvetu preko koje sam prešla sa zlatnom pastom kako bi dobila taj glamurozni, prigodni sjaj. Unutra će ići jedan od mojih kičastih broševa koji će biti nosivi i poslije Božića. Kako vam kreativcima idu pripreme?


Broj komentara: 5:

  1. Kutijica je divna!
    Sigurna sam da ćeš sve stići, samo bez panike:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kutija ti je svjetska!!!!!
    Ima još vremena, sve će se stići...
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna kutijica! Hm, sve radim u zadnji čas. A i čini mi se da pod pritiskom bolje funkcioniram, onda imam manje vremena za kompliciranje. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Thanks SO much for linking to Pin'Inspirational Thursday's last week.. This is SO awesome.. I love it.. Hope you can come back this evening and link up again.. xoxox.. Marilyn

    OdgovoriIzbriši
  5. awwwwww, preslatka je kutijica... pravi christmas vintage :)
    lajkam :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...