subota, siječnja 28

scrapbook

Prva radionica na temu scrapbooka kod Tee, a glavni protagonist ove priče je bio sizzix, čudotvorna sprava za rezanje raznoraznih oblika i embossing. Ukrašavali smo registrator sa decoupagom i embossingom i iako su moje kolegice raspalile svim mogućim bojama i oblicima, ja sam se držala mojih prepoznatljivih boja i oblika. Ostaje mi samo reći :"Ovo je početak jednog divnog prijateljstva..."



Broj komentara: 9:

  1. jako je lijepo i također je lijepo sklapati prijateljstva pozzzzz

    OdgovoriIzbriši
  2. Jednostavno, uparene boje i baš lijepo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je ovo strašno dobro izgleda. Čak razmišljam da si nabavim sizziksa!!! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Eh ta Tea, neiscrpan izvor ideja i sposobnošću da prenese svoje znanje i taman kad misliš da sve znaš, ona opet otkrije nešto novo, a ti imaš sreću da možeš prisustvovati njenim radionicama i toliko toga naučiti! Ovo što si napravila je odlično i jako mi se sviđa!!!
    Pozzz

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasan početak novih ideja....izvrsna kombinacija elemenata.

    OdgovoriIzbriši
  6. Savršeno si ga ukrasila!
    To je tehnika koju bih želela raditi, nešto sam probala, ali bez svih alata koji se mogu na zapadu nabaviti, a nisu jeftini, treba deset puta više vremena.
    Oduševljena sam!

    OdgovoriIzbriši
  7. hvala curke!
    @nena - slažem se s tobom, sve je sa zapada i jako je skupo kad moraš platit i poštarinu koja je često duplo skuplja od samih artikala :(

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo jako lepo izgleda, a ja čvrsto verujem da scrapbook ima svetlu budućnost u vašim, a i u ovim mojim krajevima! :) Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...