srijeda, veljače 15

nove kolekcije broševa

Valentinovo je prošlo, a Grinchu u meni je laknulo. Teško je kreativno razmišljati od tih silnih srca koja iskaču iz svega. Kad krenem nešto raditi sa srcima, jednostavno mi ne ide, a opet...teško je ne odoljevati izazovima. Da se ipak vratim u moju stvarnost sa mojim brošekima. Bila sam vrijedna, i malo drugačija, a opet nekako ista. To mi leži, držat ću se toga, a srčane izazove ostavljam onima boljih ideja.

kolekcija Grinch Colour


kolekcija Grinch Green


kolekcija Grinch Orange


kolekcija Lavander Heart


kolekcija Denim Butterfly

Broj komentara: 12:

  1. Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....Grinch Lavander Heart.....! Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim!Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim!Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim!Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim!Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim!Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim!Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kao i uvek, savršeni su.
    Postali su tvoj znak prepoznavanja!

    OdgovoriIzbriši
  3. uuu, ova prva grinchasta mi je totalno cool :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf, kako su mi dobri onaj prvi i Lavander!!!!Ma, nemam teksta.Nekoliko sam se puta vraćala i uživala!!!Stvarno,ali stvarno nešto je novo u njima i ja sam oduševljena:):)):)):)):)):))

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasno, znaš da sam svaki puta oduševljena!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vau, pravi proljetni broševi, baš odišu svježinom!

    OdgovoriIzbriši
  7. Znaš i gotovo.Preslatki su!

    OdgovoriIzbriši
  8. Eh, pa ja stvarno ne znam što bih više rekla na ove tvoje kolekcije, jer me svaki puta iznenadiš nekim novim kombinacijama boja i detalja...pa ću samo ponoviti za Tatjanom "znaši i gotovo, preslatki su"

    OdgovoriIzbriši
  9. wow! Prekrasni su!!!! Draga imaš na mom blogu nekoliko nagradica pa preuzmi one koje još nemaš :))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...