nedjelja, listopada 2

shabby kutija sa "malo" antikne patine

Priznajem, zaljubila sam se u shabby i patinu. Sad bi najrađe sve svoje drvene objekte sama obradila. To mi je jedan od budućih projekata za hobby sobu. Ova drvena kutijica mi je stajala već duže vremena neobrađena i skupljala prašinu. Namjerno sam uzela roza akrilnu boju (zbog boje salvete) kao podlogu za shabby, ali i za mali stencil kojeg sam stavila na bočnim stranama. Sve to je na kraju presvučeno sa bijelom akrilnom bojom (također zbog salvete). Na poklopac sam stavila uzorak te roze salvete u obliku čipke koju sam na kraju malo "polila" sa kavom jer nisam bila zadovoljna bjelinom koju je isijavala. Na nju je na kraju išla šablona i malo strukturne paste. Kad se sve to sasušilo - sve sam patinirala "umbra" antiknom pastom. Ama baš sve :)


A sad odoh čistit :)

Broj komentara: 10:

  1. Evo doletili ja i moj roj leptira! Hvala na rješenju nedoumice, dobro da nisam napisala stado :))
    Vidim da ti kombiniraš sve tehnike, uključujući i kavu :) Kutijica je ispala odlično!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nema se tu što puno mudrovati...kutiju si učinila savršeno lijepom a takvu je možda čini baš kapljica kave za kraj :)))
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas mi se svidja! Ja bih volela da se oprobam u tim stvarima,cini mi se da se ne bih zaustavila,ali nemam vremena za tu vrstu rada,tako da je na cekanju :))) Doduse,skupljam kutije i stari namestaj i police u garazi,jednog dana ce da me izbace zajedno sa njim,al sta cu.... sve bih da probram,pozdrav draga!

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala cure, znate kako se kaže - ništa se ne baca :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Savršen rezultat kreativne avanture :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Poludjet ću jer nikako ne mogu ostaviti komentar!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ipak sam uspjela maloprije nakon desetog pokušaja. Drago mi je što sam počela pratiti tvoj blog. Radiš lijepe i zanimljive stvari.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ama, baš sve mi je super, bravo:
    Kutijica je divna, prefinjena, elegantna...

    OdgovoriIzbriši
  9. Fanstastično! Baš ima onaj pravi šabi antik look!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...