srijeda, siječnja 4

puna kutija snova...i cvijetova

Kak ste curke? Prošlo je samo par dana od Nove godine, a ja nastojim svoju kreativnost na djelu ove godine još više povećati - jedna od novogodišnjih rezolucija. Pokušat ću se otisnuti i u kvazi poduzetničke vode pomoću kućne radinosti jer ne znam na koji drugi način bi mogla izlagati po sajmovima, a nemam niti firmu niti obrt. Ako netko ima savjet - uši (i oči) su mi širom otvorene. Kako bi to i uspjela moram puno toga pripremiti i napraviti. Što se tiče pripreme, mislim da moje kreativne ruke to mogu podnijeti - puna kutija cvijetova za izradu broševa.  Primijetila sam i da do!ts traži suradnike pa ću probati i na tom dijelu. A vi curke? Koje su vaše novogodišnje rezolucije?

3 komentara:

  1. Lepo je to sto razmisljas da izlazes po sajmovima! I ja sam u tim vodama vec duze vreme,ne znam sta da te savetujem,u drugim smo zemljama,nije sve isto,ovde i kod vas,u svakom slucaju,lepo je raditi ovo sto mi radimo i upoznaces svet na potpuno drugaciji nacin! Ne zivi se od umetnosti(to mi moja mama stalno govorila,cak i onda kad me sprecila da upisem srednju umetnicki,ali moze lepo da se zaradi od nje) Moj hobi je i moj nacin zivota i zarade! I uzivam! Sto zelim i svima vama,jos uvek odmaram od Nove,moj povratak na blog mozete da ocekujete posle 10.1. i nadam se da cu biti aktivnija,ako se planovi ostvare! Puno pozdrava!

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim ti puno sreće i uspjeha u ovom naumu, nadam se da te naša poznata administracija neće spriječiti u tome, jer koliko sam čula davanja nisu baš mala, kada sve rješiš podijeli iskustvo s nama, i sama bih radije svee ozakonila nego da moram stalno razmišljati da će me netko povući za rukav i tražiti nekakve račune, a i "roba" se lakše plasira tako, nego ovako bez računa, jer moram sve držati unutar kuće, a onda prodaja i nije baš da se može nešto puno zaraditi,
    pozdrav !!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja zaista ne mogu znati zakone u vasim zemljama, jer kod mene je nesto drugo, ali je i sve jedno svuda manje vise slicno. Ja bih se prvo raspitala kod zena u okolini kako one rade uz veru da cu pronaci bas odgovrajuce zene/ljude, a onda bih i ispitala kako stoje stvari za pocetnike, ali u ustanovama direktno...ono, prve 2 godine se ne placa porez i slicne stvari.... verujem da pocetnici imaju pravo na takve popuste, a onda ce se pojaviti i jos drugih ideja kako sve okrenuti u svoju korist prvo i tako dalje.... ima tu caka, samo napred naculji usi..veruj u sebe i docices do najboljih resenja. Vera je broj jedan i veliki rad... rad i rad... stvaranje... samo stvaraj. Ja tako radim...stvaram kao iz sale i puno stvaram, imam i za izvoz... a onda ljudima se dopada, kada ima izbora, kao i kvalitet... radi da je kvalitetno i da su boje prelepo slozene...jer to je jako, jako vazno ( ovo je samo moje iskustvo...ne uzeti zdravo za gotovo)...pozdrav..

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...