nedjelja, rujna 4

nedjeljna inspiracija - decoupage završeni projekti

Iako sam jučer završila neke decoupage projekte - danas sam ih završila još više (fotkice današnjih uradaka slijede sljedećih dana). Iako me moja salveta od lavande inspirira, zaključila sam da mi je vrijeme da započnem stavljati i neke druge salvete.Ovaj dezen salvete sa lavandom i ljubičasta boja su mi doslovce svakodnevna inspiracija, i bojim se uopće započinjati projekte sa nekom drugom salvetom, ali morat ću se prestat bojati neuspjeha (iako mi je ovo već isprobano i dobro znano, da ne velim i moj ultimate favorit). Uglavnom, radi se o čistom decoupagu sa crackle podlogom, a radovi slijede...
malo kutijica za moje štambilje, pečate, glittere i boje...



držač selotejpa koji je bio već toliko star da je trebao svoju preobrazbu već davno.

...i jedan mali kovčežić koji će mi biti spremište iskorištenog filca kojeg ću kasnijim filcanjem ponovno upotrijebiti.


jako dobro za vikend, ponosna sam na sebe!

4 komentara:

  1. radovi su prekrasni! i nemoj se bojati probati raditi sa drugim motivima jer sam sigurna da ce i oni bit odlični kao i ovi sa lavandom. upravo otkrila ovaj blog jer sam gledala lokacije koje upućuju na moj,pa ga pronašla :)

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasno... ovo svakako daje puninu svakoj prostoriji gdje se nalazi... prekrasno

    OdgovoriIzbriši
  3. I trebas biti ponosna na sebe! Prelep decoupage! A lavandu,takodje obozavam,jos u toku proleca,kad sam otkrila novu hobby prodavnicu,kupila salvete sa motivima lavande,i nikako da se oprobam sa decoupage-om...Sjajni radovi! prosto ti zavidim na ovim kutijama,uh.. :)))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ponašla sam te i ne mogu reći ništa drugo osim da sam oduševljena tvojim radovima. Stvarno savršeno :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...