utorak, prosinca 20

kutija - zimska dobrodošlica

Ovaj prekrasni zimski uzorak salvete kupila sam kao maramice i već tada sam znala da će krasiti jednu lijepu kutiju. Ptičice ispod kojih je ispisana zimska dobrodošlica sa patiniranim rubovima mjedenom pastom. Još jedan poklon u potpunosti završen.



Od sutra sam na godišnjem odmoru pa će (nadam se) i radionica brže raditi :) Samo da me gripa opet ne svlada. Tako to biva kad se opustiš.

Broj komentara: 10:

  1. Ovo je prekrasno! Zar se i maramice mogu...Pa naravno!!!Kutija je više nego poklon.Savršenoo
    Poz:))

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se tako sviđa to ukrašavanje kutijica, te salvetice i maramice su tako lijepo zalijepljene i usklađene s bojama, da se uopće ne kuži da je rađeno, pa izgleda da je tako tvornički bilo u trgovini za kupiti. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kutija je zbilja predivna, jako lijep poklon. A o gripi nemoj ni razmišljati, pa te možda i zaobiđe...znam iz vlastitog iskustva!!! :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Super kutijica onako zimska i sviđa mi se što si ju patinirala. Zaista savršen poklon. Gripa užas ..ja preležala 5 dana neku virozu. Još me sve boli.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ova kutija je i sama po sebi prekrasna (da bar u mojoj blizini ima tako nešto za kupiti), a kako si je ti uredila, to je nešto posebno.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zaista je posebna ova kutija. Prekrasno si ju uredila. Želim ti da se lijepo odmoriš, sigurna sam da češ puno toga krasnoga napraviti. I držim fige da te gripa zaobiđe u širokom luku.
    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasan poklon! Oduševljava me kako je svaki detalj na svom mestu :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Neka te zdravlje još malo posluži kako bi sve mogla odraditi bez crvenog nosa...sretno!!!
    Prekrasna salvetna maramica i odlično napravljena kutija, iako prvi puta čujem za mjedenu pastu...opet nešto novo za mene :))))
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  9. Kutijica je preslatka!!!!!
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...